UITLEG ANIMATIES & MOTION GRAPHICS

Dont get casual, Get Kasuja...

Kasuja Animation draagt zorg aan uw privacy
Lees hier hoe wij met uw privacy omgaan.

Privacy beleid van Kasuja Animation versie 3.0               bijgewerkt op: 24-05-2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in Kasuja Animation. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen. Kasuja Animation gebruikt uw gegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor u ze verstrekt heeft: Het zo goed mogelijk verwerken van uw informatie aanvraag, het verstrekken van een offerte. Deze informatie zal ook gebruikt worden voor het periodiek op de hoogte houden van de voortgang, het verwerken van uw feedback en facturatie.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Kasuja Animation.
U dient zich ervan bewust te zijn dat Kasuja Animation niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Kasuja Animation respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten

Wanneer u een informatie of offerte aanvraag doet via het contact formulier vragen we u om uw naam bedrijfsnaam en telefoon nummer te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om u terug te kunnen bellen of mailen voor een antwoord op uw vraag. Pas wanneer wij een offerte toesturen vragen we u om ook het vestigingsadres van uw bedrijf en de naam van de persoon aan wie de offerte gericht mag worden te verstrekken. Wij zullen deze gegevens niet verstrekken aan derden.

 

 

Communicatie

Alle gegevens en informatie die via deze site aan ons worden overgedragen worden versleuteld verzonden.
Wij verzamelen alleen gegevens die relevant zijn voor het verkrijgen van de opdracht en het produceren van de animatie.
De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Kasuja Animation en of die van een derde partij.
Wij zullen deze gegevens niet verstrekken aan derden.

 

 

Doeleinden

We hebben uw gegevens nodig om contact met u op te kunnen nemen. Bijvoorbeeld het geven van een antwoord op uw vraag, het verstrekken van een offerte, het kunnen verzamelen van feedback, het opleveren van de animatie en facturatie. De verzamelde informatie gebruiken wij niet voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid.

Derden

Uw contact informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Wij respecteren de vertrouwelijkheid van uw gegevens.

 

 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

 

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

 

 

Nieuwsbrief

Wij hebben geen nieuwsbrief.

 

 

Cookies

Wij maken op deze site geen gebruik van cookies.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen.
Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via mail brief en of telefoon met de onderstaande gegevens:

 

Kasuja Animation

Houtsnijdershorst 510

7328 WG, Apeldoorn

(055) 785 11 75

privacy@kasuja.nl

 

 

Adres:
Kasuja Animation
Houtsnijdershorst 510 7328 WG Apeldoorn


telefoon
+31 (0)557851175

Algemeen contact
info@kasuja.nl

Zakelijk contact
paulo.dekkers@kasuja.nl

Lees hier onze pivacy verklaring

Algemene voorwaarden

Extra informatie

ING:  NL67 INGB 0009 514223

Voor buitenlandse rekeningen:

BIC nummer: INGBNL2A

Banknaam: ING BANK N.V

 

BTW: 199758645B01

KVK:  58176519